Cea mai bună placă de păr Remington – TOP 7

Vrei să aranjezi părul cât mai ușor și să arate bine mai mult timp? O variantă excelentă poate fi cea mai bună placă de păr Remington. Află din acest articol ce caracteristici au plăcile produce de această companie. Astfel o să poți alege mai ușor.

Remington este o companie din SUA fondată acum mai bine de 200 de ani. La început creau arme de foc iar mai târziu mașini de cusut și de scris. După 100 de ani de la înființare au intrat și în segmentul de produse pentru îngrijire personală. Primul produs a fost un aparat de bărbierit electric.

În ziua de azi compania Remington produce multe tipuri de aparate pentru îngrijire personală de la aparate de bărbierit , la plăci de păr sau aparate de tuns.

La plăcile de păr, Remington este unul dintre liderii de piață la noi în țară. Asta datorită unei calități destul de bune dar mai ales pentru un preț foarte mic.

Pentru a alege cea mai bună placă de păr poți afla o grămadă de informații utile din acest articol.

TOP 7 Cea mai bună placa de păr Remington

1. Placă de indreptat părul REMINGTON S3500

Placa de indreptat parul REMINGTON S3500, 230 grade, Invelis Ceramic, Turmalin anodizat, Negru

Una dintre cele mai căutate plăci de îndreptat părul la un preț mic din Romania. Placa Remington S3500 are acoperire cu ceramică și turmalină. Aceasta la încălzire generează ioni negativi care vor reduce electrizarea părului

Temperatura plăcilor poate fi setată din rotița aflată în interiorul plăcii între 150℃ și 230℃. Pentru setarea temperaturii dorite sunt disponibile 30 se poziții ale rotiței respective.

Datorită tehnologiei de fabricație cu plăci de ceramică superioară acestea o să alunece mai ușor pe păr. Astfel nu o să ardă părul și o să se întindă mai repede.

Acest model se poate folosi după doar 15 secunde de la alimentare.

Cablul care are o lungime de 1,8 metri este suficient de lung pentru a nu te încurca atunci când îți aranjezi părul.


2. Placă de îndreptat părul Remington PRO-Ceramic Extra S5525

Placa de indreptat parul Remington PRO-Ceramic Extra S5525, 230 grade, Mov/Negru

Un ajutor de nădejde la aranjarea părului placa Remington S5525 este o alegere bună la un preț excelent.

Plăcile care se încălzesc sunt mai late ceea ce este un avantaj pentru îndreptarea părului. Acestea sunt acoperite cu o ceramică de calitate pentru a aluneca mai ușor prin păr. Asta înseamnă rezultate mai bune și mai rapide la îndreptarea părului.

Temperatura poate fi vizualizată pe ecranul LCD de pe placă. Reglarea temperaturii se poate face cu ajutorul butoanelor aflate pe laterala plăcii.

Pentru rezultate cât mai bune temperatura plăcilor ceramice se poate regla între 150℃ și 230℃.


3. Placă de îndreptat părul Remington Shine Therapy S8500

Placa de îndreptat părul Remington S8500 iasă în evidență prin învelișul ceramic cu infuzie de ulei de Argan. Acesta oferă plăcii și mai mult luciu pentru a aluneca mai ușor prin păr.

Temperatura poate să fie ajustată între 150℃ și 230℃ cu ajutorul butoanelor laterale. Pentru a obține temperatura potrivită pentru părul tău sunt disponibile 9 nivele de temperatură.

Pentru a nu deteriora părul cu o temperatură prea mare această placă de păr are un ecran LCD pe care se va afișa nivelul actual.

După pornire această placă ajunge la punctul de încălzire în doar 15 secunde și se va opri automat dupa o ora dacă nu este folosită.

Plăcile care se încălzesc sunt flexibile ceea ce nu permite blocarea lor pe păr dacă strângi prea tare.

Cablul de 1,8 m este suficient de lung pentru a folosi placa în jurul capului atunci când aranjezi părul.


4. Placă de îndreptat părul Remington S9500

Placa de indreptat parul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock, negru/gri

O placă de păr este folosită în cele mai multe cazuri de femei. Această placă are un design potrivit pentru reprezentantele sexului frumos. Partea superioară de lângă ecran are o temă înflorată foarte frumoasă.

Pe ecranul LCD o să fie afișate temperatura si setarea actuală. Modificarea temperaturii se poate face cu ajutorul butoanelor laterale între limitele 150℃ până la maxim 235℃ .

După o oră în care nu este utilizată această placă de păr o să se oprească automat pentru a evita deteriorarea sau alte probleme.

Pentru a aranja fără probleme părul această placă are un cablu cu o lungime de 3 metrii.

Încălzirea plăcilor la temperatura setată se face în doar 10 secunde.


5. Placă de întins părul Remington S9600

Placa de intins parul Remington S9600, LCD, 240 grade, Invelis ceramic, Temperatura variabila, Oprire automata, Rosu

De ce sa nu alegi o placă de păr care pe lângă funcționalitate să și arate bine? Modelul S9600 de la Remington are un design foarte frumos dar nici caracteristicile nu sunt de ignorat.

Pe ecranul LCD cu caractere albe se va putea vedea temperatura care poate să varieze între 150℃ și 235℃.

Setarea temperaturii se face din butoanele laterale. Acest model are și funcția de turbo boost care crește temperatura la 240℃ timp de 30 secunde atunci când unele șuvițe nu vor să se lase întinse.

Pentru siguranță și economie de energie această placă se va stinge automat după o oră de la pornire.

Plăcile sunt cu înveliș ceramic tratat cu proteine de mătase pentru o funcționare cât mai ușoară.


6. Placă de îndreptat părul Remington S7710

Placa de indreptat parul Remington S7710, 230 grade, Functie Ionica, Albastru

Dacă plăcile de păr obișnuite îți electrizează părul trebuie să alegi un model cu generator de ioni. Această funcție elimină ioni negativi care o să anuleze sarcinile pozitive cu care se încarcă părul atunci când trece placa fierbinte prin el.

Modelul S7710 de la Remington este ceea ce ai nevoie în această situație. Pe lângă faptul că are plăcile acoperite cu ceramică si turmalină care elimină în mod natural ioni negativi când este încălzită această placă mai are și un generator de ioni separat aflat la interior.

Acestă placă se poate regla în 9 trepte de funcționare până la temperatura de 230℃. După oră se va opri automat pentru siguranță și o economie de energie.

Pentru a nu se bloca pe păr aceasta placă are plăcile mobile. Toate plăcile de păr trebuie să fie cu această funcție.


7. Placă de păr Remington S9100B Proluxe Midnight Edition

Placa de par Remington S9100B Proluxe Midnight Edition, 230 grade, Afisaj digital, Oprire automata, Setare Pro+, Negru

O placă de păr de calitate disponibilă pe alb sau negru. Aceasta este un model făcut cu piese de calitate de aceea și prețul este un pic mai mare decât la alte modele de la Remington.

Temperatura se poate regla din butoanele laterale aflate la îndemână lângă ecran. Pe acest ecran LCD se va afișa temperatura și starea plăcii.

Temperatura maximă este de 230℃ care este suficientă pentru a aranja până si cel mai răzvrătit păr.

Dupa o oră de funcționare această placă se va opri automat din motive de siguranță.


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Etichete: , , , ,
Scroll to Top
Scroll to Top