Cel mai bun far de bicicletă

Ce faci dacă te prinde noaptea cu bicicleta pe afară? Lumina la telefon este eficientă la distanță mică însă pentru a ilumina traseul de bicicleta este nevoie de un far mai puternic. Află din acest articol cum alegi cel mai bun far de biciceltă.

Noile modele de far o să ofere o lumină foarte intensă cu care nu o să ai probleme nici dacă mergi printr-o pădure foarte întunecoasă. Sunt chiar și faruri de bicicleta care au diverse funcții suplimentare după cum o să poți vedea în continuare.

Cel mai bun far de bicicleta

Far Bicicleta Fata Spate Led Navomag

Top far de bicicleta[

Far Carsons pentru bicicleta / trotineta

Cel mai bun far solar, far inteligent de bicicletă

Far solar cu claxon pentru bicicleta / trotineta

Cum alegi cel mai bun far de bicicletă

Există mai multe caracteristici pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați un far de bicicletă:

 1. Intensitatea luminii: Asigurați-vă că farul are o intensitate lumină suficient de puternică pentru a vă face vizibil pe drum.
 2. Tipul de sursă de lumină: Lămpile LED sunt de obicei mai puternice și mai durabile decât lămpile cu incandescență.
 3. Moduri de iluminare: Un far cu mai multe moduri de iluminare vă permite să ajustați intensitatea luminii în funcție de condițiile de iluminare.
 4. Autonomie: Asigurați-vă că farul are o autonomie suficient de mare pentru a vă ține toată noaptea.
 5. Montare: Asigurați-vă că farul poate fi montat ușor pe bicicleta dvs. și că rămâne stabil pe parcursul călătoriei.

Nu există un singur far de bicicletă care să fie „cel mai bun” pentru toată lumea, dar dacă luați în considerare aceste caracteristici, ar trebui să găsiți un far care să se potrivească nevoilor dvs. de iluminare.

Tipuri de far de bicicletă

Există mai multe tipuri de faruri pentru biciclete, inclusiv:

 1. Faruri frontale: Acestea sunt montate pe partea din față a bicicletei și sunt utilizate pentru a ilumina drumul în față.
 2. Faruri spate: Acestea sunt montate pe partea din spate a bicicletei și sunt utilizate pentru a face bicicleta vizibilă pentru alți cicliști și șoferi de mașini.
 3. Faruri laterale: Acestea sunt montate pe laturile bicicletei și sunt utilizate pentru a face bicicleta mai vizibilă din toate unghiurile.
 4. Faruri dinamice: Acestea schimbă intensitatea luminii în funcție de condițiile de iluminare și de viteza de deplasare.
 5. Faruri solare: Acestea sunt alimentate de la soare prin intermediul panourilor solare și sunt ideale pentru utilizarea în afara orașului sau în zone fără acces la o sursă de electricitate.

Alegeți tipul de far care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de iluminare și siguranță pe drum.

Funcții suplimentare far de bicicletă

Există multe funcții suplimentare pe care le pot avea farurile pentru biciclete, inclusiv:

 1. Moduri de iluminare: Farurile cu mai multe moduri de iluminare vă permit să ajustați intensitatea luminii în funcție de condițiile de iluminare.
 2. Indicator de direcție: Farurile cu indicator de direcție emit o lumină intermitentă când virați pentru a vă face mai vizibil pentru alți cicliști și șoferi de mașini.
 3. Detectare mișcare: Farurile cu detectare mișcare se aprind automat atunci când se mișcă bicicleta și se stinge atunci când bicicleta rămâne nemișcată pentru o perioadă de timp.
 4. Alarme: Farurile cu alarme emit un sunet puternic atunci când sunt atinse sau mișcate pentru a alerta proprietarul de tentativa de furt.
 5. GPS: Farurile cu GPS pot fi sincronizate cu un dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicații pentru a vă urmări poziția și pentru a vă oferi indicații de direcție pe parcursul călătoriei.
 6. Încărcare telefon: Unele faruri au un conector USB la care se poate încărca telefonul mobil în caz de urgență.

Alegeți funcțiile suplimentare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. de siguranță și navigare pe drum.

Mod de alimentare far de bicicletă

Există mai multe moduri de alimentare pentru farurile pentru biciclete, inclusiv:

 1. Alimentare prin baterie: Acest tip de far este alimentat de la o baterie care trebuie încărcată periodic. Bateriile pot fi încărcate prin intermediul unei prize sau prin intermediul unui panou solar.
 2. Alimentare prin acumulatori: Acest tip de far este alimentat de la acumulatori care trebuie înlocuiți periodic.
 3. Alimentare prin dinam: Farurile cu dinam sunt alimentate prin mișcarea bicicletei și nu au nevoie de o sursă de alimentare suplimentară.
 4. Alimentare prin celule solare: De cele mai multe ori aceasta este o metoda alternativă de încărcare fiind disponibilă și încărcarea de la priză.

Alegeți modul de alimentare care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de utilizare și întreținere. De exemplu, dacă călătoriți în afara orașului sau în zone fără acces la o sursă de electricitate, un far solar poate fi o opțiune bună. Dacă călătoriți mai puțin frecvent, un far alimentat prin baterie poate fi o alegere mai convenabilă.

Cel mai bun far de bicicleta

Far Bicicleta Fata Spate Led Navomag

Top far de bicicleta[

Far Carsons pentru bicicleta / trotineta

Cel mai bun far solar, far inteligent de bicicletă

Far solar cu claxon pentru bicicleta / trotineta

Etichete: , , , , ,
Scroll to Top
Scroll to Top